Vi kan med glede fortelle at Albertine Schaug Ellevold har resignert for to nye år i Fjellhammer IL. Det gleder meg å ha signert for Fjellhammer IL igjen, sier Albertine.

Albertine kom fra Rælingen HK til Fjellhammer IL foran sesongen 2018/2019. Den høyrehendte kantspilleren satt 113 baller i nettveggen i den grønn drakta siden den gang. Albertine er en solid og god håndballspiller som Fjellhammer IL er glade for at vil fortsette i klubben.

Jeg håper at Albertine skal ta ytterligere steg kommende sesong, og vise hva som bor i henne. Hun er ambisiøs og dedikert i arbeidet sitt, og vi håper at hun skal få belønning for arbeidet gjennom flere gode prestasjoner i tiden som kommer. I tillegg er hun en god person å ha i laget. Hun er flink til å samle laget og god til å snakke med oss trenere, dette er en viktig egenskap vi ønsker å ha i Fjellhammer, sier trener Fokstuen. 

Selv sier Albertine følgende om signeringen: Vi er en ung og spennende spillerstall så det blir gøy å se hvor dette fører oss. Samtidig har vi fått mer stabilitet i ny hovedtrener Tom Fokstuen. Jeg har stor tro på at vi skal heve oss flere hakk neste sesong, og etterhvert kunne kjempe i toppen av 1.divisjon!

Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Harald Gründel
Foto: Arild Hagen