Marte Skansen er en ung lovende venstrehendt kantspiller som er god begge veier. Hun har spilt i Fjellhammer IL siden håndballskolen og det rønne hjerte banker litt ekstra.

Hun jobber godt og seriøst på hver eneste trening. Marte er dyktig i forsvar, og er flink i kontrafasen. Vi håper at hun vil ta nye steg kommende sesong slik at hun får ut det potensiale hun innehar, sier trener Tom Fokstuen.

Selv sier Marte at hun er veldig fornøyd for å ha resignert med Fjellhammer IL. «Vi er et ungt lag med mye potensialet som jeg har lyst å fortsette å utvikle meg i. Jeg føler også at Tom har gjort en god jobb med å få oss i riktig retning og har stor tro på han vil fortsette å gjøre det!»

Vi er veldig fornøyde med at hun resignerer! #vierFIL

Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen