Marte Syverud resignerer kontrakten sin med Fjellhammer i to nye år.

Marte er en spiller som har sin spisskompetanse i skuddet spesielt fra gulvet. Tempoet til Marte er også en spisskompetanse, og er en viktig egenskap vi ønsker å ha i Fjellhammer. I tillegg har Marte alle forutsetninger til å bli en toveisspiller som kan nå langt og har tatt steg denne sesongen takket være all den egentreningen hun har lagt ned. Videre har hun de rette verdiene som gjør at hun er flink til å se det som kreves for å få jobben gjort som igjen er viktig å ha i spillergruppen.

Marte kommer alltid på trening for å trene og ikke bli trent

Tom Fokstuen

Trener Tom Fokstuen er veldig fornøyd med at Marte har valgt å bli med videre.

«Jeg er fornøyd med å resignere for Fjellhammer IL. Vi er ei ung treningsgruppe med mye potensiale, som er veldig treningsvillige. Samholdet i gruppa er også veldig bra. Tom har også hjulpet oss med å ta et par steg og gleder meg til fortsettelsen», sier Marte Syverud selv om forlengelsen av kontrakten.

Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Harald Gründel