Martha Garsjø resignerer kontrakten sin med Fjellhammer i to nye år. Hun kom fra Gjerpen HK Skien til sesongen 2019/2020. Hun har også spilt for ulike klubber i Indre Østfold frem til hun var 15 år. Deretter spilte hun 3 sesonger i Follo HK Damer, før hun spilte for Gjerpen HK Skien i 3 sesonger.

– Vi er meget fornøyde med at Martha har signert for 2 nye år. Hun har alle forutsetninger til å bli en toveisspiller av meget høy kvalitet. Hun har de rette verdiene som er viktig å ha i enhver spillergruppe. Martha er en dyktig forsvars- og linjespiller som kan nå langt om hun forsetter sin utvikling, sier trener Tom Fokstuen.

Selv sier Martha følgende om de to neste årene: Jeg er glad for å ha resignert med Fjellhammer IL og har stor tro på klubbens planer for fremtiden og Tom som trener!

Det er også en fantastisk gruppe med jenter og et miljø jeg trives svært godt i. 

Martha Garsjø
Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen
Foto: Arild Hagen