Kampreferat: Fjellhammer – Nordstrand (25-32)

Etter en lang julepause var det Nordstrand som var på besøk i Lørenskoghallen.

Et Nordstrandlg som spiller hurtig håndball betyr at man må være kjapp i beina i forsvar. Etter en jevn start, stokka det seg fullstendig og vi klarte ikke å score på 12 minutter og samtidig økte avstanden. Til pause viste tavla 12-17. I andre omgang så starter vi bra med to mål på rad, men med tekniske feil og bom på gode sjanser, var vi tilbake til gamle synder og vi så at avstanden økte igjen.

Deretter får vi igjen en periode i midten der vi ikke scorer på 10 min. Med den fasiten, så vinner man dessverre ikke noen håndballkamper. Nå er det tre dager til ny kamp som skal forvaltes på beste sett. Victoria Sliwa blei Fjellhammers beste spiller.

Onsdag 6. januar kommer Ålgård til Lørenskoghallen kl 17.30. Du kan se kampen fra kl 17.20 på www.handballtv.com.