Kampreferat: Volda – Fjellhammer (19-19), damer 1.divisjon

Så nære, men så enormt bra!

Håndballen kan iblant svinge på kort tid og denne kampen var akkurat sånn. Etter en bussreise over Strynefjellet i går var det lang ventetid for det var klart for nye 2×30 min mot Volda idag. Denne gangen skulle vi krige til siste slutt og være mer rolige og bygge opp angrepsspillet og være tøffe bakover. Vi lykkes med dette i lange perioder i første omgang, men går til tross til pause med 14-11.

Etter pausen handler det om en ting og det var å jobbe kollektivt. Når Agusta står som en vegg og vi spiser opp ledelsen og går forbi er troa der. Men håndballen er som den er, på godt og vondt, som gjør at vi klarer å mobilisere oss i kapp og har muligheten til å avgjøre. Men skuddet i blokk med få sekunder igjen blir det tross alt et viktig poeng å ta med seg til Lørenskog. Agusta Magnusdottir ble klar BB!