Poengdeling i dagens kamp i Lørenskoghallen.

1.omgang starter bra og Fjellhammer setter inn kampens første mål. Vi spiller god håndball de første 20 minuttene av kampen og ligger foran med 2 mål, men i siste del av 1.omgang ser vi noe av det samme som har vært de forrige kampene. Det blir stor hull bak i forsvaret vårt og linjespilleren til Grane får gode muligheter. Noen tekniske feil, noen forhastende beslutninger og motstanderen henter oss inn og tar over ledelsen. Vi går til pause 15-18.

I den startsignalet for 2. omgang går, er det et heltent Fjellhammer-lag som går på banen. Innhentingen begynner og Fjellhammerjentene scorer 8 mål før 16 minutter har gått, mens Grane setter 4. Vi leder 25-22 etter 20 minutter, og da slår Grane Arendal seg på. Når det er 2 minutter igjen av kampen ligger Grane foran med 2 mål. Fjellhammerjentene setter 2 raske mål og når sluttsignalet går viser resultattavla 29-29. 

Lene Pettersson Heiberg gjør en fantastisk kamp, setter inn hele 8 mål av 8 skuddforsøk og blir velfortjent banens beste spiller på Fjellhammer. Anna Clara Fjellheim blir BB på Grane Arendal. 

Foto: Harald Gründel

Du kan også lese Norsk Topphåndball sitt referat etter kampen her.