Vi starter med godt mot og er klare for å spille tredje kamp siden forrige søndag.

Vi henger med Bærum de første minuttene, men allerede etter 10 minutter spilt ligger Bærum foran med 4 mål. Til tider godt spill i første omgang, der vi får med oss farta inn i angrepsspillet. Forsvarsspillet henger også med, og både målvakt Celine Amundsen har godt redninger og Victoria Bakken kommer inn på 7-meterne og redder mange.

Foto: Harald Gründel

Andre omgang starter vi med nokså høyt tempo, men vi klarer ikke å hente forspranget Bærum fikk før pause. Det nærmeste vi kommer er 3 mål bak. Vi blir litt for stressa og de tekniske feilene kommer utover i andre omgang. Vi klarer ikke å hente oss inn igjen og blir liggende bak resten av kampen. Sluttresultatet blir 18-30, og Bærum kan reise hjem med to poeng i kofferten.  

Foto: Harald Gründel

En god prestasjon av Victoria Bakken som tar flere 7-metere. Christine Glasø blir banens beste spiller. 

Foto: Harald Gründel

Toppscorer Fjellhammer:
Christine Glasø – 5 mål

Toppscorer Bærum TH: 
Thea Karlshaugen Pettersen og Vilde Evensen – 6 mål