Forhåndsomtale Flint – Fjellhammer

På onsdag setter vi kursen mot Tønsberg for å spille mot Flint i Rema1000 Arena!

Flint har til nå tatt 6/8 mulige poeng, og er med det foran oss på målforskjell. De kommer senest fra en 20-35 seier mot Junkeren, og har virkelig funnet flyten. Det er med andre ord duket for et tøft oppgjør i Tønsberg.

Vi har til nå tatt 6/8 poeng og vi ser ingen grunn til at vi skal stoppe jakten på poeng, men det krever at vi er med i alle situasjoner som skjer. Forsvar blir et nøkkelord i feiden mot Flint. De har gode duellspillere som mestrer de fleste fasene av spillet. Vi blir nødt til å være proaktive i forsvar, og mane frem situasjoner som gagner oss. På motsatt side står blant annet toppscorer i 1.divsjon, og tidligere Fjellhammerspiller Malin Lundemo. Vi må hindre at hun får flyt i spillet sitt. I tillegg til å sette et godt forsvar, blir vi nødt til å få et godt samarbeid med målvakter. Klarer vi dette, så blir det muligheter for å sette opp tempo i kampen og utnytte kontra- og ankomstspillet vårt

. Fremover i banen må vi være skarpe i avslutningsøyeblikket. Vi har til nå i sesongen kommet til mange gode muligheter, så nå ligger fokuset på å få omsatt de til mål. Fortsette variasjonene i spillet, og kunne gjøre bevegelsene både to og tre trekk lenger. Med en bred stall er det viktig at vi klarer å utnytte styrkene til hverandre. Klarer vi å omsette til scoringer, vil dette også gjøre kontra- og ankomstfasen til Flint vanskeligere.

Nå gjenstår to dager med trening, og med fullt fokus på våre arbeidsoppgaver. Det skal være en klar og heltent gjeng som setter seg på bussen på onsdag.

Vi gleder oss til kamp!