Uavgjort mot Fyllingen

Det var igjen duket til nytt tett oppgjør i Lørenskoghallen. Tilskuerne fikk være vitne til en jevn kamp som skulle avgjøres de siste minuttene i kampen. En kamp hvor vi hadde initiativet store deler av 1.omgang, og der Fyllingen store deler av 2.omgang ledet med både 3 og 4 mål.

Kampen startet godt for vår del, og vi går raskt opp i 2-0. Vi leder både med et og to mål, før det snur og Fyllingen tar ledelsen 10-11 etter 25 min. Og til pause står det 13-15 i favør Fyllingen. En omgang preget av mye tekniske feil og skuddbom.

I pausen prater vi om å være enda litt råere bakover, slik at vi kan få opp farten i ankomst spillet.

2.omgang starter godt for vår del og etter 1 min og 30 sek er vi ajour på 15-15. Vi får dessverre ikke mer sving på sakene, og Fyllingen drar igjen fra med 3 mål etter 7 minutter. 24 min ut i 2.omgang ligger vi under med 4 (22-26). Vi velger å legge om til 7-6 og får god respons på dette, og henter opp til 27-27. Med 1 minutt igjen av kampen får vi straffe som Constance Hedenstad setter kontant i mål, og vi går opp til 28-27. Fyllingen tar timeout og setter opp sitt siste angrep, dette resulterer i scoring og lagene er igjen like langt. Vi tar vår siste timeout, men får ikke satt ballen i mål og det ender dermed med poengdeling. Christine Glasø ble kåret til vår beste spiller!

Det er gledelig å se at flere spillere fra vår Junior og rekrutt stallen tar steget opp til A-laget. I går fikk vi se debutant Mia Lersbryggen gjøre sitt 1 mål for a-laget med en lobb over målvakten til Fyllingen. Fra før har vi både sett Hannah Solheim og Johanne Skistad gjøre sine debuter på a-laget. Dette viser at det gror godt i Fjellhammer om dagen.

Vi vil også takke tilskuerne som tok seg turen til Lørenskoghallen i går midt i høstferien. Det skal jobbes for å levere underholdene håndball i fremtiden. Nå rettes fokuset over mot Flint som vi møter neste uke.