Forhåndsomtale Fjellhammer – Fyllingen

På onsdag kommer Fyllingen på besøk til Lørenskoghallen.

Et lag som kommer fra et godt resultat mot Haslum Bærum, som endte i tap 22-25. De spilte jevnt med Junkeren og kun 1 mål skilte de da kampen var slutt. Det er et ungt og sultent lag som gjester Lørenskoghallen, som er klare til kamp fra start.

Vi har siden kampen mot Junkeren analysert og pratet sammen om hva vi ønsker å jobbe med på trening. Vi har snakket om at man må være skarpere i situasjoner hvor kampen vipper og være kyniske når man har mulighet. Det blir viktig for oss å sette et offensivt forsvar hvor vi styrer Fyllingen dit vi ønsker. Spillet til Fyllingen må brytes tidlig, slik at de ikke får flyt. Ankomst og kontringsspillet blir også viktig. Klarer vi å være offensive i forsvar, må vi utnytte det å vinne ballen, slik at vi kan løpe etter.

Vi skal ta med oss ankomst og kontraspillet vi hadde mot junkeren, og være med å presse opp tempoet i kampen. Fremover i banen må vi få bevegelse på forsvaret til Fyllingen, og klare å skape muligheter ut ifra dette. Vi må være klar over hvilke situasjoner vi vil sette oss selv i, og hvilke situasjoner vi setter lagvenninne i. Det må spilles på hverandres spisskompetanse.

Selv om det er høstferie, kan det være godt med håndballunderholdning på en onsdagskveld. Publikummet i Lørenskoghallen har i de to foregående kampene vært med å hjelpe jentene til tre poeng, og vi er klare for å kjempe om to nye. Det blir viktig å fortsette å gjøre Lørenskoghallen til en vanskelig bortebane for tilreisende lag.

Vi gleder oss til kamp og håper å se deg i hallen!

Billetter finner du i appen eller her.