Seier mot Junkeren!

Søndag ettermiddag var det duket for et nytt oppgjør i Lørenskoghallen, og på motsatt side stod Junkeren klare til kamp.

1.omgang

Vi visste at Junkeren ville komme ut i et forrykende tempo, og denne kampen var intet unntak. Allerede etter 9 minutter sto det 8-7 i favør Fjellhammer. Ballen var satt i mål 15 ganger før man så 10 tallet på klokka. Resten av omgangen bølger frem og tilbake, men vi får satt siste ball i mål i 1.omgangen etter å ha gått ut i 7 mot 6. Vi leder med 3 mål til pause (18-15).

Pausepraten handlet om å få korrigert forsvarsspillet slik at man skulle få stoppet bakspillerrekka til Junkeren. Vi var fornøyde med kontra/ankomstspillet fra 1.omgang og ønsket å ta det med videre i 2.omgang.

2.omgang

2.Omgang starter som 1.omgang, i et høyt tempo. Allerede etter tre minutter hadde ballen blitt satt i mål hele syv ganger. Ingen av lagene klarer å dra ordentlig i fra. Både vi og Junkeren prøver på ulike varianter for å vippe kampen i egen favør. Vi er på det meste oppe i en tre måls ledelse, men det blir med det. Når det er tre minutter igjen står det 35-32 på tavlen til hjemmelaget, og vi klarer til slutt å vinne med et mål. Kampen ender 35-34 og vi kan konstatere at tilskuerne fikk sett hele 69 mål.

Hedvig Carlsen ble kåret til vår beste spiller. Vi gratulerer henne og jentene med en strålende kamp!

Hedvig Carlsen ble kåret til vår beste spiller!

Vi vil takke alle som kom på kamp og heiet jentene frem til sitt femte poeng av seks mulige. Publikum er med på å gjøre Lørenskoghallen til en vanskelig bortebane, og jentene setter stor pris på hjelpen de får fra tribunen. Allerede i dag starter jobben mot neste kamp hvor Fyllingen gjester Lørenskoghallen.