Forhåndsomtale Fjellhammer – Junkeren

Det er igjen klart for ny kamp i Lørenskoghallen. Motstander er Junkeren IK fra Bodø.

Junkeren er nyopprykket før årets sesong og de har virkelig levert varene så langt. Til nå har de tatt 4/4 mulige poeng, og kommer senest fra en seier mot Fyllingen hvor de ledet med 8 mål på det meste. De ligger i skrivende stund på 4. plass, og vi vet at med seier så kan vi klatre forbi dem på tabellen. Det er med andre ord duket for et tett oppgjør på Lørenskog.

Fokuset inn mot kampen blir å øke proaktiviteten og duellspillet bakover. Mot Glassverket var vi fornøyde med hvordan vi løser førsteduellen i de ulike situasjonene, men må være mer på i situasjonene som kommer i etterkant. Det blir blant annet viktig å stoppe bakspillerrekka til Junkeren og aldri la de få flyten i spillet sitt. Får vi til et godt forsvarsspill vil dette kunne gi oss muligheten til å løpe etter i kontra og ankomst og få økt tempoet i kampen.

Fremover i banen blir det viktig å fortsette med samme spill som tidligere, og fortsette å utvikle variasjonene i spillet og relasjonene til hverandre. Vi har i de tidligere kampene sett at vi kommer til mye fine sjanser, og skal i kampen mot Junkeren omsette disse sjansene til scoringer. Vi må være påskrudde når dommeren blåser i gang kampen. Junkeren kommer med stor entusiasme og krigervilje. Dette må vi være med på fra start av.

Jentene trenger støtte fra tribunen og vi håper å se nettopp deg i hallen på søndag. Det jobbes hver dag for at Lørenskoghallen skal forbli en vanskelig bortebane!

Dette sier treneren til Junkeren Lovis Tønnies om kampen:
«Kampen mot Fjellhammer blir en tøff match for oss, mot et lag som spiller på en litt annen måte taktisk enn de vi har møtt frem til nå. Selv om Fjellhammer åpenbart er favoritter, ser vi på det som en bra utfordring, og håper å kunne gi dem litt fight i egen hall»

Vi gleder oss til kamp!

Billetter finner du i appen eller her!

PS: Avkast er kl.15:00.