Årets første seier

I sesongens andre kamp kom årets første seier for jentene!

Det var en spent gjeng som reiset til Drammen for å møte Glassverket. Vi visste at dette vil bli en tøff kamp, da glassverket ønsket å revansjere det sure 1-målstapet de hadde mot Junkeren. Vi på vår side ønsket å gjøre en god kamp, og ta steg fra prestasjonen i Lørenskoghallen. Det var med andre ord duket for et bra arrangement i Drammenshallen!

1.omgang

Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre tett frem til 7-7. Etter dette tok Glassverket grep om kampen og vi hang ikke med i svingene. Tidlige avslutninger fremover og redusert innsats i returløpene gjorde at Glassverket fikk gå opp i en 12-7 ledelse. Med noen justeringer klarte vi å score to kjappe mål og Glassverket tar timeout. Herfra og inn spiller vi god håndball og det står 13-13 til pause.

2.omgang

Andre omgang starter godt for begge lag, og vi følger hverandre tett hele veien. Selv føler vi at vi aldri får kuttet av greina når vi har mulighet. Lagene følger hverandre helt frem til siste minutt. På stillingen 26-27 tar Glassverket timeout. Dette resulterte i scoring og lagene var like langt. Vi tar timeout på stillingen 27-27 for å planlegge det siste angrepet. Constance Hedenstad kaster ballen til Hedvig Carlsen som setter ballen i mål fra sin posisjon på venstre kant. Til stor lettelse for spillere, trenere og tilreisende publikum. Deilig seier som resulterer sesongens 2 første poeng!

Ny hjemmekamp søndag 25.september

Nå rettes fokuset inn mot kampen mot Junkeren neste søndag. Junkeren står til nå med full pott og det kommer til å bli en underholdene og bra kamp! Vi håper å se nettopp DEG på kamp. Billettene til kampen er allerede ute i appen og her. Kjøp deg en billett og støtt jentene i kampen om 2 nye poeng