Forhåndsomtale Glassverket – Fjellhammer

Etter en serieåpning som var preget av ett lag som kjente på noe nerver og spenning er vi i gang med en ny treningsuke med fokus inn mot kamp mot Glassverket på søndag!

Dette tenker Martha Garsjø om kampen mot Glassverket:

Etter en god prat i laget hvor vi fort ble enig om ting vi kan forbedre sammen, begynte en ny treningsuke allerede mandag igjen med nytt fokus. Vi forbereder oss nå på å møte ett godt Glassverket, samtidig som vi holder fokus på vårt spill.

Vi møter ett tøft og ungt Glassverket som har en del spillere fra Reistad forrige sesong. Forsvarsmessig ønsker vi å spille ett tøft, fysisk forsvar hvor vi vil presse til ønskede situasjoner. Vi jobber mye med at alle skal føle seg trygge i sin rolle og dermed stå sammen som et sterkt kollektiv lag.

Angrepsmessig vil vi jobbe videre med de gode spillesystemene vi allerede har etablert godt i gruppa og ta med oss mange gode situasjoner vi kommer til i Storhamarkampen. Vi vet at alle kamper blir tøffe og vil være gjeldene denne sesongen, men alle jentene er klare for utfordringer som møter oss sammen som en sterk kollektiv gruppe!

Vi vil igjen takke alle som møtte opp for å heie mot Storhamar og setter stor pris på gleden og entusiasmen rundt laget vårt! Velkommen skal dere også være til Drammenshallen på søndag! Kampstart er 16:00.

Martha er klar for kamp!