Poengdeling i serieåpningen

Søndag var det duket for første kamp for sesongen. Storhamar sto på motsatt side og vi visste at det kom et ungt og sultent lag til Lørenskoghallen.

Vanskelig 1. omgang

Vi starter best og går fort opp i 2-0, men herfra går det trått for vår del. Det blir time-out på stillingen 2-6, men vi får likevel ikke sving på sakene. Til pause står det 10-16.

Vi blir enig om at forsvaret er for statisk, og at det er for mange personlige feil og skuddbom. Vi entrer 2.omgang som et helt annet lag.

I en periode ligger vi under med 8 mål, men et godt 5-1 forsvar gjør at vi presser Storhamar til feil, og vi får muligheten til å løpe etter. Fremover i banen er vi mer presise og fortsetter å stå på vårt spill .Mål for mål nærmer vi oss og vi er ajour etter 28 min.

Begge lag har matchballen på slutten, men klarer dessverre ikke å utnytte det, og det blir poengdeling i Lørenskoghallen med sifrene 26-26.

Jentene retter også en stor takk til all publikummet som kom i hallen. Det skapes god stemning og gjør at vi har vår 6 kamp hjemme uten tap. Neste hjemmekamp er mot Junkeren, og vi håper å se så mange som mulig i hallen!