Forhåndsomtale Fjellhammer – Storhamar

Søndag 11.september kl.18 er det endelig klart for seriestart for damelaget! Det er også ekstra gøy å starte sesongen på hjemmebane.

Søndagens motstander er Storhamar. Et lag som i fjor vant sin 2.divisjons pulje. Storhamar består av mange unge og sultne spillere. I tillegg til at de har fått påfyll fra andre 1.divisjons lag. De kommer til å komme med mye fart, spilleglede og kommer ikke til å gi seg før klokka signaliser at det er slutt. Det blir viktig for oss å sette standarden allerede fra første minutt, og kjempe de ut av flyten.

Nøkkelen i kampen blir å få til et godt forsvar hvor vi er pro-aktive og presser til ønskede situasjoner. Fjellhammer Damer skal kjennetegnes som et godt kollektiv som spiller tøft og offensivt bakover i banen. I tillegg til et godt forsvar, er det viktig at de får et godt samarbeid med målvaktene Sisse og Daniella. Fremover i banen har vi mange strenger å spille på.

Angrepsspillet vårt skal være uforutsigbart for motstanderen og med mye variasjoner i grunnspillet. På trening har vi sett på hvilke verktøy vi kan bruke i ulike situasjoner, og hvordan vi skal anvende de. Jentene prater mye taktisk sammen på trening, og det skal gjenspeiles i kampen på søndag.

Vi skal jobbe hardt for at Lørenskoghallen skal bli en fryktet bortebane og vi trenger publikums hjelp til dette. Publikum viste i fjor at de kan lage god stemning i hallen, og håper at de også vil gjøre dette i sesongen 22/23. 1.divisjon har blitt betydelig tøffere sammenlignet med i fjor, og det åpner muligheten for å se mye god håndball.

Har du ikke kjøpt billett enda? Det gjør du i appen våres eller her. Vi gleder oss til sesongens første kamp og håper å se mange av dere i hallen!

Foto: Harald Gründel