Nå går vi for full hall til serieåpningen

Allerede de to første salgsdagene har vi solgt flere sesongkort enn vi noen gang har gjort tidligere. Snart 150 kort er reservert og det gir oss tro på at vi allerede til første kamp kan fylle Lørenskoghallen mot Drammen onsdag 31. august klokken 18:00.

Nå åpner vi også for kjøp av sesongkort på web, og selger frem til 15. august, eller til det er utsolgt. Noen av kategoriene fylles fortere enn andre, så det er viktig å sikre seg sitt foretrukne kort så tidlig som mulig.

Billettsystemet vi fikk under pandemien har fungert så bra at vi har valgt å fortsette med det. Det betyr at alle kjøp gjøres i app eller på web og en scanner QR-koden ved ankomst. En kan kjøpe inngang på kampdag via Vipps, men vi oppfordrer at flest mulig får sikret seg billett som sikkerhet om vi skulle klare å selge ut arenaen.

– Dette blir Fjellhammer sin sesong! Vær med på oppturen, du også…

Klikk på bildet under for å komme direkte til Sesongkort.