Inga Sandvold er klar for Fjellhammer

Vi kan med stor glede meddele at vi har signert Inga Sandvold (21) for neste sesong.

Petter sine tanker om signering:

Inga er linjespiller og kommer senest fra Randesund hvor hun spilte forrige sesong. Vi får en treningsvillig og seriøs jente som legger ned arbeidet. Hun kommer til å utfylle linjespillerposisjonen godt sammen med Martha Garsjø og Christine Glasø. Samtidig passer hun godt inn i måten vi ønsker å spille håndball, og vi har troen på at dette blir bra!

Dette sier Inga om overgangen til Fjellhammer:
Jeg valgte Fjellhammer fordi jeg har stor tro på planene fremover. De var et av de bedre lagene etter jul og det virker som de har et solid trenerteam og en god spillergruppe som jeg er glad for å bli en del av! Jeg ser frem til å bli kjent med gjengen og gleder meg veldig til å spille for Fjellhammer neste sesong!

Vi gleder oss til å se Inga i den grønne drakten! neste sesong