Dobbel-signering! Lokale jenter med seniorkontrakt

Vi er glade for å kunne meddele at vi har hentet opp to spillere fra årets junior/05 – stall. Constance Hedenstad og Linnea Hareton debuterte tidlig på a-laget denne sesongen, og har utover sesongen fått mer og mer spilletid. De er flinke til å søke hjelp og deltar aktivt i sin egen utvikling. Gjennom god oppfølging de siste årene, kommer de med holdninger som passer godt inn i laget. De har fått utfordringer som de har tatt på strak arm og tydelig tatt mer ansvar. Jentene har signert kontrakter til 2024.

Dette sier Petter om signeringene:
Linnea Hareton:

I Linnea får vi en seriøs spiller som tør å ta ansvar. Hun jobber godt på treningsfeltet og er bevisst i jobben som gjøres for å ta de neste stegene.  Fremover i banen har hun sin spisskompetanse i duellspillet, og har ofte blitt satt opp i en mot en. Samtidig kan det fort komme et raskt grunnskudd. Hun tar stadig steg bakover i banen, og er tøff når duellen kommer.

Foto: Harald Gründel

Constance Hedenstad:

Constance er en ydmyk og seriøs spiller som jobber godt for å ta de neste stegene. Denne sesongen har hun tatt mer og mer ansvar, og fått prøve seg i ulike roller. Spisskompetansen hennes ligger i skuddet, samtidig som hun både behersker vurderingsspillet og duellspillet godt. Bakover i banen har hun stått 2er. I fremtiden er vi sikre på at hun kan gjøre en god jobb som 3er, om ikke allerede denne sesongen.

Foto Harald Gründel

Constance om å signere sin første seniorkontrakt:

Jeg har valgt Fjellhammer fordi jeg føler dette er et sted der jeg kan utvikle meg videre som håndballspiller. I tillegg er det et dyktig trenerteam på plass, med en spennende spillergruppe og ambisjoner som motiverer meg! Dette blir garantert en spennende reise som jeg gjerne vil være med på.

Linnea om å signere sin første seniorkontrakt:

Jeg synes det er veldig gøy og spennende. Jeg har hatt noen fine sesonger med 05-laget, men gleder meg til å utvikle meg videre som håndballspiller under Petter og Håkon. Jeg trives veldig godt i spillergruppa og gleder meg til å kjempe sammen med jentene de neste årene.

Vi gratulerer begge to med sin første kontrakt og vi gleder oss til å se dem i grønn drakt de neste årene!

Fjellhammer har som mål å dyrke egne spillere, og vi beviser dette ved å ta opp Constance og Linnea i A-stallen. Vi gleder oss masse til å kunne jobbe med dem de neste årene og er sikre på at de kommer til å nå langt.  

Trenerteamet og jentene er fornøyde!