Iben Ruud signerer for Fjellhammer!

Vi kan med glede meddele at Iben Ruud (21) flytter på seg og er Fjellhammer IL spiller til 2024.

Noen ord fra Petter:

Iben er en spennende bakspiller, som kommer med god erfaring fra 1.divisjon og eliteserien. Senest i Grane Arendal hvor hun hadde en viktig rolle. Iben er en to-veis spiller. Fremover i banen har hun et godt skudd, og er i tillegg god i duellspillet. Bakover i banen kan hu både bekle 2er og 3er rollen, og vi er sikre på at hun passer godt inn i måten vi ønsker å spille forsvar på. 

Vi har stor tro på at hun kan utvikle seg godt hos oss, og at hun kan hjelpe laget med å ta ytterlige steg. Vi gleder oss til å se Iben spille i Lørenskoghallen neste sesong!

Noen ord fra Iben

Jeg valgte Fjellhammer fordi jeg synes de har et spennende opplegg mot neste sesong, og jeg tror dette vil være en god utviklingsarena for meg. Både jentene og trenene har gode ambisjoner, og de tok meg veldig godt imot. Jeg gleder meg veldig til å spille i grønt, og har troen på at vi kan få til et godt samspill.

Vi gleder oss til å se Iben i grønn drakt neste sesong!