Celine re-signerer med et år!

Det er med glede vi kan annonsere re-signeringen av en Fjellhammer-jente som har vært med siden håndballskolen. Celine er en hurtig kantspiller som i flere år har vært fast inventar på Fjellhammers damelag. Vi gleder oss til å se henne ytterligere et år på parketten i Lørenskoghallen i sesongen 22/23!

Trenerteamets tanker om å ha med Celine et nytt år:

I Celine får vi en hurtig og kontringssterk spiller som er glad i å løpe. Hun er offensiv i forsvar, noe som passer godt inn i måten vi ønsker å spille forsvar på. Den siste tiden har hun tatt store steg i det etablerte angrepet, og tatt enda mer del i spillet innover i banen. Vi gleder oss til å jobbe videre med Celine!

Celines tanker om et år til i Fjellhammer:

Det er veldig gøy å få muligheten til å være med videre i Fjellhammer. Jeg valgte å re-signere fordi jeg har veldig tro på både trenerteamet og laget, samtidig som jeg trives utrolig godt med jentene. Det blir en spennende sesong, og jeg gleder meg til å bidra til flere fine øyeblikk i Lørenskoghallen.

Vi gleder oss til å se Celine i grønt i minst ett år til!