Marlene forlenger med ytterligere 2 år!

Vi er glade for å annonsere at Marlene Nergaard Skålhegg også spiller i grønt de to neste sesongene. Spilleren som den siste tiden har hatt en sentral rolle på sin venstre bakspiller posisjon. Hun kom til oss før 20/21 sesongen og har tatt store steg.

Petters tanker om signeringen:

I Marlene får vi en seriøs utøver som legger ned arbeidet for å ta de neste stegene. Hun er god i duellspillet fremover i banen. Bakover i banen er hun en offensiv spiller, som passer godt inn i hvordan vi ønsker å stå forsvar. Vi gleder oss til å se Marlene spille i grønt de to neste sesongene.

Marlenes tanker om å signere 2 nye år:

Jeg er glad for å ha re-signert med Fjellhammer og har veldig tro på planene og opplegget fremover. Jeg er også veldig fornøyd med det nye trenerteamet og måten de fikk oss i riktig retning etter jul. Laget og trenerteamet er en god kombo, og jeg tror vi vil jobbe oss bedre og bedre med tiden.

Jeg ser frem til å utvikle meg videre som håndballspiller i Fjellhammer og bidra med mine kvaliteter inn i laget. Jeg gleder meg til å fortsette i grønt og krige for drakta med resten av jentene

Vi gleder oss til å se Marlene i grønt i minst 2 sesonger til!