Neste års trenerteam er landet

Damer elite har hatt en imponerende vårsesong, og plukket 15 av 20 mulige poeng, noe som gjorde at de tok 6. plassen i årets 1.divisjon. Før jul ble Petter Ødegård Grønstad, Håkon Korneliussen og Harald Gründel ansatt, og nå er det bestemt at de tar to nye år på damelaget. Både Håkon og Petter er tidligere spillere i klubben, og har vært med fra aldersbestemt og opp til A-laget, som gjør at de kjenner klubben godt.

Petter kommer fra klubbens eget rekruttlag, og har tidligere også hatt en periode som trener i klubben. Han kom før sesongen fra Randesund IL i Kristiansand der han hadde ansvaret for rekrutt damer og gutter 2004. Til daglig tar han en bachelor på NIH, kombinert med trenerjobben i Fjellhammer.

Håkon har vært trener i klubben i ni år, og kommer fra junior gutter, hvor han også skal ha en rolle neste sesong. Håkon har tidligere også være en del av herrer elite, og tar med seg verdifull erfaring fra den tiden.

Harald har hatt en rolle som assistenttrener på 05-jentene, kombinert med jobben som målvaktstrener for A-laget. Tidligere har han stått i Rælingen HK og for Lillestrøm TH mellom stengene. Han er utdannet trener 2 og fullført målvaktstrener grunnutdanning.

Med disse signeringene har klubben valgt å satse på et av de yngste trenerteamene i topphåndballen!

Her er Petters tanker om to nye år i klubben:

«Fjellhammer er klubben jeg har vokst opp i, og det er stort å få lov til å være trener på et av klubben sine elitelag. Tross vår unge alder, har klubben valgt å satse på oss, noe vi er utrolig takknemlig for. Det har vært en utrolig lærerik vårsesong, og jeg er klar for å lære av erfaringene som Håkon og Harald tar med seg inn i teamet. Nå har arbeidet mot ny sesong startet, og vi jobber hardt for at Fjellhammer-publikummet skal få se underholdene håndball i Lørenskoghallen til høsten!

Gleder meg til å se mange i Lørenskoghallen når serien kastes i gang!»

Dette er hva Håkon tenker om å re-signere 2 nye år med klubben:

«Utrolig spennende å signere for to nye år med damelaget. Etter jul da jeg, Petter og Harald kom inn i laget merket vi fort at det var en spennende gjeng med et uforløst potensial. Nå får vi muligheten til å terpe enda mer på vårt spill og skape noe eget. Derfor tok det ikke lang tid å bestemme meg for at dette var et prosjekt jeg ville fortsette å være med på, da muligheten om å forlenge dukket opp. Nå gleder jeg meg til to nye år med utvikling og prestasjoner, både for spillere, trenerteamet og alle rundt.

Vi ses i Lørenskoghallen til ny sesong!»

Haralds tanker om veien videre:

«Veldig hyggelig å kunne være med på reisen videre. Jeg har veldig tro på den grønne tråden i Fjellhammer og ikke minst på Petter og Håkon sin filosofi å spille håndball. Liker samtidig at vi jobber som et team, der vi spille hverandre gode og alle bidrag kan forbedre laget og før til å øke prestasjon.

Det blir gøy å starte opp i høst»

Før sesongen starter skal jentene gjennom en tøff forberedelsesperiode hvor de skal jobbe med den fysiske formen, samt utvikle grunnspillet videre. Jobben har allerede startet og vi gleder oss til å se jentene på parketten til høsten.

Håper å se deg i hallen når neste sesong blir blåst i gang.

Fra Venstre: Harald Gründel, Petter Ødegård Grønstad og Håkon Korneliussen