Daniella Holm har signert for Fjellhammer

Daniella Holm signerer for Fjellhammer!

Vi kan med glede meddele at Daniella Holm har flyttet på seg og er Fjellhammer IL spiller til 2023.

Noen ord fra Petter:

Vi er glade for å kunne annonsere at vi har signert Daniella på en ettårskontrakt. Daniella har tross sin unge alder vært en del av elitemiljøet til Romerike Ravens (Rælingen) i flere år, og opparbeidet seg god erfaring. Hun er en dedikert målvakt som legger ned arbeidet som trengs for å ta de neste stegene, og vi er sikre på at hun vil passe godt inn i gruppa. I tillegg er det en fordel at Harald kjenner henne godt fra tiden da han spilte i Rælingen.

Noen ord fra Daniella: Jeg tenker det er lurt å gå til en førstedivisjonsklubb der jeg kan få mer spilletid og erfaring. Jeg ønsker å ha en større rolle i laget, som kan bidra til min videre utvikling som håndballspiller. 

Valget mitt falt på Fjellhammer fordi de har levert gode resultater etter jul med det nye trenerteamet. Deres ambisjoner matcher mine, og det er en gjeng som er villige til å legge ned det arbeidet som trengs. I tillegg har de en viktig målvakts ressurs i Harald.

Vi ønsker Daniella velkommen til oss!