Iben Helland Flø signerer for Fjellhammer!

Vi kan med glede meddele at Iben Helland Flø flytter på seg og blir Fjellhammer IL spiller til 2024.
Iben kommer til oss fra Nordstrand.

Noen ord fra Petter om signeringen:

Vi er utrolig glade for å kunne presentere en spiller som Iben. Med denne signeringen viser vi at vi vil opp og frem. Iben er en god to-veis spiller som kan spille på flere bakspillere posisjoner fremover i banen, samt at hun kan bekle flere roller i forsvar. Iben har i tillegg til et godt skudd bak i banen, gode egenskaper i duellspillet, noe som gjør at hun passer godt inn i håndballen vi ønsker å spille. Hun er en ambisiøs spiller som legger ned arbeidet som må til for å ta det neste steget, noe vi tror hun vil gjøre hos oss. Hun har tidligere spilt i klubben og kjenner Fjellhammer godt.  Vi gleder oss til å se Iben i grønn drakt fra høsten av!

Noen ord fra Iben:

Fjellhammer har levert imponerende resultater etter jul. Det virker som både trenerne og jentene har gjort en solid innsats. Fjellhammer, som klubb, fremstår veldig profesjonell på måten de driver både yngre og eldre lag. Jeg har tidligere spilt to sesonger for Fjellhammer der jeg spilte Lerøy og var en del av damelaget. Jeg valgte Fjellhammer fordi jeg har lyst til å være i et miljø og en klubb hvor man kan utvikle seg sportslig som en del av et hardt satsende lag. I Fjellhammer kan jeg gjøre det jeg aller helst vil, å kombinere satsing på håndball og studier. Fjellhammer er en klubb med stort engasjement, så jeg gleder meg til å ta på meg den grønne drakten igjen og spille for fulle tribuner i Lørenskoghallen.

Vi ønsker Iben velkommen tilbake til Fjellhammer og vi gleder oss til å se deg i den grønne drakta neste sesong!