Seier i årets siste seriekamp

Vi avsluttet årets sesong på best mulig måte. Dagens kamp endte med en solid 32-21 seier!

Det var duket for sesongens siste kamp da Randesund sto på motsatt side.

Randesund hadde hatt en god halvsesong etter jul og plukket 8 poeng. Vi visste at dette ville bli en tøff kamp og vi ville avslutte sesongen på en god måte!

Kampen starter godt for vår del og vi får satt et godt forsvar, som gir noen kontramål og vi går da opp i en 3 måls ledelse. Til pause står stillingen 16-9.

I pausen snakker vi om å fokusere mer på ankomstspillet, hvor vi føler at vi har mest å forbedre. Andre omgang fortsetter som i første og vi drar sakte, men sikkert ifra. Alle utespillerne scorer mål, noe vi er godt fornøyd med. Målvaktene har henholdsvis 44 og 40 i redningsprosent, noe som gjør at vi kun slipper inn 21 mål.

Etter jul har vi tatt 15/20 poeng, noe vi er stolte av. Nå får jentene en periode med fri, før arbeidet mot neste sesong starter.

Vi ønsker å rette en takk til all publikum som har sett kampene våre denne sesongen, og vi skal gjøre jobben for at dere igjen skal komme neste sesong!