Forhåndsomtale Fjellhammer – Randesund

På søndag er sesongens siste kamp, og vi tar imot Randesund til en fartsfylt kamp.

Vi sikret fornyet kontrakt i førstedivisjon i forrige runde med seier 34-24 mot Charlottenlund. Etter seieren kjemper vi nå om femteplassen, og vil med to poeng ha gode sjanser for å kunne kapre den.

Randesund var på tur i Oslo forrige kamp og slo Nordstrand. De har hatt en stigende formkurve de siste kampene, og har tatt med seg åtte poeng etter jul. Randesund har med andre ord hatt en god vårsesong. Vi må prestere mot vårt toppnivå hvis vi skal kjempe med Randesund om to poeng.

Fokuset vårt frem mot kampen er å få utnyttet ankomstfasen i enda større grad. Klarer vi å forbedre denne vil vi kunne utnytte det gode forsvars- og målvaktspillet enda mer. Spillet fremover i banen har tatt steg for hver kamp og vi viser stadig at vi er farlige fra alle posisjoner.

Publikum vil få se et Fjellhammer-lag som ønsker å spille kjapp og underholdene håndball. Vi har etter jul tatt 8/8 mulige poeng på hjemmebane, og vi skal gjøre alt vi kan for å avslutte med 10/10. Lørenskoghallen skal som alltid være en fryktet bortebane for tilreisende lag. Både på grunn av tøft spill og et fantastisk publikum som er med på å dra seieren i havn.

Vi håper å se deg i hallen!

Billetter finner du i appen eller på hjemmesiden.