Forhåndsomtale Fjellhammer – Charlottenlund

Det er igjen duket for kamp i Lørenskoghallen, og på motsatt banehalvdel står Charlottenlund.

Vi har de to siste kampene vært på tur til både Skien og Arendal, hvor vi tok med oss 2 av 4 mulige poeng. Vi er fornøyde med kampen i Arendal. Vi tar med oss en god 2.omgang hvor vi snur kampen og får den inn i vårt spor. Samtidig ser vi at samhandlingen i angrep stadig tar steg.

Det er i tillegg en rekke spillere fra bring og Lerøy lagene som gjør en god kamp og tar ansvar! Det viser at det gror godt i Fjellhammer. På onsdag blir det viktig å sette et tøft forsvar. Vi har til nå hatt god samhandling mellom målvakt og forsvar, noe vi skal fortsette med. Fokuset den siste uken har vært på kontra og ankomstfasen, og vi jobber for at den skal bli bedre for hver dag. Klarer vi dette har vi et godt utgangspunkt for en god kamp.

Fremover i banen må vi fokusere på å sette hverandre opp i gode situasjoner og ha en tydelig plan for hva vi ønsker.

Charlottenlund ligger på plassen over oss på tabellen og vi er klare for å jakte høyere plassering. Med seier har vi mulighet til å passere dem, og sikre førstedivisjonsspill i Lørenskoghallen også neste sesong.

Vi gleder oss stort til å komme tilbake i Lørenskoghallen hvor vi publikum har gjort hallen til en vanskelig bortebane for tilreisende lag!

Billetter finner du i appen eller på hjemmesiden. Vi sees i hallen!