Forhåndsomtale Grane Arendal – Fjellhammer

Nå kommer kampene på løpende bånd og allerede på onsdag har vi igjen ny kamp i 1.divisjon. Vi tar turen ned til Arendal for å møte Grane Arendal.

Sist vi møttes gikk vi seirende ut med 28-27 i Lørenskoghallen. Vi vet at dette blir en vanskelig kamp. Grane har 3 seire i år og alle er tatt på hjemmebane.

Sist vi spilte var mot Gjerpen søndag. En kamp vi taper med 1 mål, men allikevel fornøyd med prestasjonen. Vi er nærme å få med oss 1 poeng. Gjerpen kjemper om direkte opprykk og vi henger godt med hele kampen. De gode prestasjonene må bli tatt med videre, og så må vi lære av de feilene vi gjør.

Nøkkelen i kampen blir som alltid å spille vårt spill og få til variasjoner innenfor dette. Det kollektive spillet tar steg for hver kamp og vi må fortsette den trenden. Vi har vært gode på å bruke alle posisjoner på banen, og det har gjort oss vanskelig å møte.

Bakover blir fokuset å spille et tøft forsvar som er vondt å møte. Klarer vi å samkjøre et godt forsvar med gode målvaktsprestasjoner gjør dette at vi kan invitere Grane til et høyt tempo, noe vi ønsker.

Med seier her kan vi igjen ta et skritt nærmere fornyet kontrakt i 1.divisjon. Flere lag har begynt å melde seg på i kampen om 1.divsjon spill neste år, og det er få poeng som skiller sikker plass fra nedrykk. Vi skal igjen gjøre alt vi kan for ny sesong i 1.divisjon