Ny seier for damelaget

Damelaget spilte en solid kamp hjemme i Lørenskoghallen og slo et sterkt Levanger 22-21!

Det var onsdag kveld klart for et nytt, spennende oppgjør i Lørenskoghallen. Levanger hadde tatt turen og sto på motsatt banehalvdel.

Før denne kampen hadde vi ikke gitt fra oss poeng på hjemmebane i år, og gruppa var enige om at denne trenden skulle fortsette. Levanger startet i et offensivt forsvar, noe vi løste bra de første minuttene. Dette gjør at Levanger legger seg ned igjen.

Kampen går i berg-og-dal-bane for vår del, noe som resulterer i en ekstremt rotete kamp. Førsteomgang preges av gode prestasjoner bakover i banen, men noe varierende spill fremover i banen. Levanger er et lag som aldri gir seg, og vi går til pause med en ledelse på ett mål.

Vi starter andre omgang best, og går opp i en 16-12 ledelse. Vi fortsetter det gode forsvars og målvaktspillet. En god periode fra Levanger gjør at de går opp i ledelsen 16-17. Laget viser herfra og ut en enorm moral, og er innstilt på at poengene absolutt ikke skal forlate Lørenskoghallen. Vi tar sakte, men sikkert tilbake ledelsen, og herfra og ut blir krig om hver eneste ball. Med to minutter igjen å spille går vi opp i en 22-19 ledelse.

Levanger legger seg igjen ut i et offensivt forsvar, og ledelsen gikk fra 3 til 1 mål. Men med ro de siste sekundene klarer vi å sikre seier 22-21 og 2 nye poeng. Det er veldig godt å ta med seg begge poengene i en slitekamp, hvor ingen av lagene finner flyten i spillet sitt. Når ting ikke flyter helt som det skal ute på banen, er det ekstremt deilig å ha en sisteskanse i Agusta som leverer varene. Med 20 redninger og en redningsprosent på 54% blir hun kåret til Fjellhammers beste spiller!

Takk til alle som stilte opp i hallen og lagde fantastisk stemning, dere bidrar til at poengene også denne gangen blir igjen i Lørenskoghallen! Allerede i dag starter jobben for å bli klar til kamp mot Gjerpen på søndag!