2 poeng mot Reistad

Gårsdagens kamp endte med en ny seier til damelaget. Reistad ble slått 33-26 i Lørenskoghallen

Det var torsdag kveld duket for et spennende oppgjør i lørenskoghallen. Reistad sto på motsatt banehalvdel.

Vi visste at ved seier ville vi klatre 2 plasser på tabellen og endelig være over nedrykksstreken. Reistad kommer ut i sitt vante offensive forsvar. Noe vi hadde forberedt oss godt på.

Vi lar ballen gjøre jobben fremover, men er unøyaktig i avslutningsøyeblikket. Vi setter allikevel et godt forsvar som resulterer i noen kjappe mål i kontrafasen. Reistad gir seg imidlertid ikke og første omgang blir til slutt en tett og jevn affære hvor vi tar med oss en ledelse på ett mål. Fornøyd med å lede til pause, men vi blir enig om å være mer disiplinerte fremover og huske på hensikten med de ulike bevegelsene vi gjør.

Andre omgang starter godt og vi går opp i en 5 måls ledelse. Reistad endrer etterhvert forsvar til 6-0 og vi må da tenke annerledes. Noe jentene mestrer godt. Ledelsen varierer mellom 3-5 mål, men etter 16 minutter får vi en 6 minutters periode vi går fra å lede med 3 til å lede med 9.

Herfra og inn er det ingen tvil, poengene skulle bli igjen i Lørenskoghallen. Med 6 eksamener igjen er det fortsatt mange poeng å spille om, og vi skal legge ned arbeidet for fornyet 1.divisjon kontrakt.

Takk til alle som lager fantastisk stemning på hjemmekampene og gjør Lørenskoghallen til vårt fort!