Forhåndsomtale Fjellhammer – Reistad

Endelig er det duket for ny hjemmekamp i Lørenskoghallen!

Sist vi spilte i Lørenskoghallen gikk vi seirende ut mot Nordstrand (28-24) etter en bra snuoperasjon. Samtidig hadde vi et fantastisk publikum som hjalp oss frem og lagde en god atmosfære i hallen. Og håper igjen at vi kan være med å skape en slik stemning i hallen til torsdag.

Forrige kamp slo vi Haslum (25-23) i Nadderud Arena. En bra 1.omgang som vi ønsker å ta med oss videre inn i kampen mot Reistad. Vi har fortsatt å jobbe med grunnspillet og for å få de gode periodene til å bli lengre. Et tøft forsvarsspill og et godt samarbeid med målvaktene blir nøkkelen i kampen. Klarer vi dette vil det gjøre at vi kan sette opp tempo i kampen og løpe etter Reistad.

Fremover i banen blir det viktig å vinne hver duell. Reistad som står på motsatt banehalvdel har hatt en god sesong og kapret 10 poeng. De har i år stått et godt offensivt forsvar som vi må løse. Med flest utvisninger i 1.divisjon vitner det om at det blir mange tøffe dueller. Som alltid vil vi inn å diktere kampen og invitere Reistad med på vårt spill. Dette er en viktig kamp og vi håper å se deg på tribunen!

Ved seier kan vi klatre forbi Reistad på tabellen og opp på en trygg plass. Det hadde smakt godt etter å ha tilbrakt store deler av sesongen under streken. Vi gleder oss til kamp!

Billetter kan du kjøpe i appen vår Fjellhammer håndball. Avkast kl.19:00.