Forhåndsomtale Haslum Damer – Fjellhammer IL

Haslum inviterer onsdag til dobbeltkamp for både herre- og damelaget.

Der har vi har muligheten til å revansjere den sure uavgjortkampen mot Ålgård, og vise at vi er et bedre angrepslag enn vi får frem i den kampen. Vi ser frem til å krige om to nye poeng mot Haslum.

Haslum kommer fra seier mot Reistad (26-27). Forrige oppgjør mot Haslum gikk vi tapende av banen på egen parkett, men vi er revansjelystne. I kampen skal vi ha fokus på oss selv og vårt spill, og det er viktig at vi stoler på at det er godt nok til å vinne kampen. Vi ønsker tidlig å ta grep om kampen og få Haslum inn i vårt spor spillemessig. Hvis vi gjør det vi har jobbet med og blitt enige om, så er det gode muligheter for å lykkes på onsdag og ta med 2 poeng hjem til Lørenskog.

Nøkkelen i kampen blir å sette et like godt forsvar som i de tidligere kampene. Slik at vi kan sette fart etter og utnytte tempoet vi har i laget. Vi kommer til å gjøre alt for å vinne duellene både fremover og bakover. Vi ønsker å fortsette å fremstå som et lag som jobber sammen og viser glede på banen. Ingen skal kunne ta oss på innsatsen.

Vi tar med oss selvtillit fra å være ubeseira i 2022 og skal gjøre alt for å fortsette trenden.

Avkast er kl.21:00 i Nadderud Arena. Vi håper å se mange av dere der!