1 poeng mot Ålgård

Nesten, men ikke helt.

Det var en spent gjeng som møtte opp på Gardermoen søndag formiddag. Vel vitende om at vi hadde en vanskelig kamp i vente.

1.omgang starter bra og vi går tidlig opp i en 6-3 ledelse. Ålgård svarer kjapt og et par kontringer senere står det likt og lagene følger hverandre tett frem til pause på stillingen 12-11 til Ålgård.

2 Omgang bærer preg av det samme. Lagene følger hverandre tett og med 2 minutter igjen på tavlen leder vi med 1. Ålgård velger å gå ut med 2 merker, og de snur kampen. Med 20 sekunder igjen velger vi å ta ut målvakt og spille 7 mot 6, noe som resulterer i et straffekast. Straffekastet settes sikkert i mål av Sanchu og vi redder 1 poeng.

Etter kampen er vi skuffet over at vi klarer å ro i land en seier. Samtidig kunne vi fort dratt fra Ålgårdhallen med 0 poeng. Spillet bølger en del og for vår del må vi bli enda sikrere fremover i banen. Etablert forsvar var vi fornøyd med. Heldigvis kommer kampene på løpende bånd og allerede nå ser vi frem til kampen mot Haslum. Ny jobb starter på trening allerede i dag.