I morgen er det en ny viktig kamp for damelaget

Turen går til Ålgård for å krige om 2 nye poeng. Med seier kan jentene ta igjen nettopp Ålgård på tabellen og komme seg opp på en trygg plass.

Les hva hovedtrener Petter Grønstad tenker om morgendagens kamp:

På søndag skal vi igjen opp til eksamen, og denne gangen møter vi Ålgård i Ålgårdhallen. Ålgård ligger plassen over oss på tabellen og har 2 poeng mer enn oss.

Vi er forberedt på å møte et lag som vil gi alt for å holde oss under de på tabellen, samtidig som vi vet at muligheten for å få heng med lagene over oss er til stede.

Vi har brukt uken godt og fortsatt jobben med grunnspillet og sett på variasjoner i spillet. Vi har også forberedt oss på hva vi møter på motsatt banehalvdel. Igjen går vi inn med innstillingen om at vi skal styre kampen dit vi vil, og invitere de til å spille håndball slik vi ønsker. Klarer vi å ta med oss forsvarsspillet fra forrige kamp, så vil det åpne seg muligheter til å løpe i kontra og ankomstfasen.

Fremover på banen vil man se et lag som ønsker å gjøre det lille ekstra for å sette ballen i mål . Nøkkelen blir å vinne hver duell man går inn i. Toget har begynt å rulle, og det er ingen grunn til å stoppe nå.

Vi ønsker jentene en god tur og lykke til i morgen!

Kampen kan sees på direktesport.no. Avkast kl.16:00.