2 poeng i årets første kamp

Det var en spent gruppe som entret parketten søndag kveld.

Det var noe usikkerhet på hvor vi sto etter denne pausen. Men med gode rammer rundt kampen var alt duket for en spennende duell i Lørenskoghallen.

Kampen går i berg-og-dal-bane for vår del. En 1.omgang med gode prestasjoner bakover i banen, men noe varierende spill fremover i banen.

I pausen snakkes det mye om å ha tro på spillet vårt og jobbe for å vinne hver duell. 2. omgang starter godt og vi henger med frem til 13-13. Nordstrand får bra flyt i spillet sitt og vi ligger bak 16-22 halvveis ut i omgangen. Jentene samler seg og vi begynner gradvis å hente opp igjen.

Perioden fra 15 min til 26 min så har man scoret 9 ganger før Nordstrand igjen setter ballen i mål. Herfra og ut ser man seg aldri tilbake og vi haler i land en fin 28-24 seier. Med gårsdagens seier er vi nå kun 2 poeng bak trygg plass. Neste kamp er på søndag borte mot Ålgård.

Fantastisk å se så mange tilskuere på kampen i går og vi setter stor pris på alle som kommer. Nå skal jentene trene videre og allerede i dag starter jobben mot neste kamp.