Hovedtrener Petter Grønstad før søndagens kamp

Søndag kommer Nordstrand på besøk til Lørenskoghallen.

Før kampen ligger Nordstrand på en foreløpig 4.plass. Sist kamp gikk de på et tap borte mot Gjerpen. Det er en tøff mostander vi møter på søndag.

Det er lenge siden jentene har spilt kamp og de gleder seg til å endelig spille tellende kamper igjen!

Det nye trenerteamet har sin første offisielle kamp på søndag. Dette sier Petter Grønstad om kampen:

Etter en lengre pause er det godt å endelig skulle spille kamp igjen. Herrelaget viser at de kan gi publikum valuta for pengene, og vi ønsker ikke å være noe dårligere.

Under pausen har vi jobbet godt med fysisk trening på sportytude og med teknisk/taktisk trening i hall. Jentene har jobbet mye med grunnspillet i både angrep og forsvar. Samtidig har jeg og Håkon gitt innspill og kommet med våre ideer.

På søndag møter vi et godt lag fra Nordstrand. De har hatt en solid halvsesong og ligger nå på 4.plass. Sist vi møttes til kamp gikk Nordstrand seirende ut 25-23. Tross den gode plasseringen er vi klare for å gi de kamp. Det skal være tungt å komme til Lørenskoghallen! Spillet vårt skal være preget av innsats, underholdene håndball og entusiasme. Sammen med jentene har det blitt lagt en klar plan på hvordan vi skal få kampen inn i vårt spor og presse Nordstrand dit vi vil.

Skuta skal snus og søndag er første mulighet til å vise at man er på riktig vei! Vi håper på å se mange på tribunen som er med på å lage god stemning!

Jentene trenger DIN støtte på søndag og vi håper se mange i Lørenskoghallen! Avkast kl.16:00.