Nytt trenerteam på damelaget

Like før jul ble det dessverre klart at hovedtrener Tom Fokstuen og assistenttrener Mathilde Andresen valgte å si opp jobbene som trenere for damelaget til Fjellhammer. Tom, Mathilde og klubben skilles som gode venner selv om vi alle hadde håpet på et lengre engasjement. Vi ønsker Tom og Mathilde lykke til videre og takker for jobben de har gjort!

For å sikre at damelaget blir ivaretatt på best mulig måte har vi som klubb valgt å løfte opp Petter Grønstad fra jenter rekrutt som hovedtrener, samt Håkon Korneliussen fra gutter junior som assistent. I tillegg til vår alles Gunne Gustavsen vil Harald Gründel også være med i teamet rundt damelaget i tiden fremover.

Vi ønsker det nye teamet lykke til, og satser på god poengfangst i andre halvdel av sesongen.

Det nye trenerteamet! Petter til venstre og Håkon til høyre.