I morgen er det ny kamp for damelaget

I morgen tidlig setter jentene seg på flyet nordover for å reise til Levanger.

Litt om morgendagens motstander

Morgendagens motstander Levanger ligger på en foreløpig 6.plass på tabellen. Levanger er et veldig godt hjemmelag. De har bare tapt en kamp så langt hjemme i trønderhallen. Den ene kampen de har tapt på hjemmebane kom mot Nordstrand. I den kampen tapte de 22-23.

Sist Levanger spilte kamp var 21.11 mot Ålgård på bortebane. Levanger vant kampen med 4 mål, noe som er et sterkt resultat. Det er en stund siden denne kampen og det er alltid vanskelig å si hvordan en kamp blir etter en stund uten kamp. Hos Levanger må vi passe oss for deres to målscorere. Hanne Olsvik ligger på 4.plass på toppscorerlisten, mens lagvenninnen Elisabeth Hammerstad ligger på en 7.plass. Det blir selvfølgelig litt ekstra fokus på disse to, men Levanger har et godt lag!

Lenge siden forrige kamp

Sist vi også spilte kamp var 21.11 mot Volda i Lørenskoghallen. Det var mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Jentene har fått trent godt siden sist kamp, og er ekstremt klare for å spille kamp igjen. Levanger er som sagt gode på hjemmebane, men vi har spilt noen gode bortekamper i år og har stor tro på seier.

Etter 4 skuffende kamper er jentene klare for å snu denne trenden i morgen. 2 poeng i morgen kan sende oss over nedrykksstreken. Det er fortsatt veldig jevnt i årets serie. Så det er ikke mange poeng som skal til før man henger godt med på øvre halvdel.

Vi gleder oss veldig til morgendagens kamp og går som alltid for 2 poeng!

Avkast er 17:30 i morgen, kampen kan sees på direktesport.no