Endelig er det ny hjemmekamp for damelaget.

Sist jentene spilte hjemme i Lørenskoghallen ble det et skuffende tap mot Ålgård. Dette var en kamp langt under pari som jentene ikke vil være bekjente av. Vi kommer til denne kampen med mye mer energi og vilje.

Vi møter Volda som ligger på en sterk 2.plass så langt. De har til gode å tape en eneste kamp i år. Det er bare Volda og Gjerpen som ikke har tapt en eneste kamp enda. Så det er ingen dårlig motstander som kommer på besøk til Lørenskoghallen på søndag. Volda har også 1.divisjon sin toppscorer på laget. Hun heter Iuliia Andriichuk. Dette blir helt klart en spiller vi må passe ekstra godt på. Hun snitter 6,5 mål per kamp, før søndagens kamp. Det skal også sies at Volda har mange andre gode spillere. De har gode spillere over hele banen.

For vår egen del er vi inne i en litt dårlig periode. Jentene jobber hardt på trening hver dag for å snu den dårlige trenden. Det gjelder å ta en kamp om dagen. Vi har klokketro på at det skal snu, og det starter allerede på søndag. Ting har sett bra ut på trening og humøret er godt før søndagens kamp. Vi går som alltid for 2 poeng!

Jentene trenger støtte fra tribunen, og de håper å se nettopp DEG i Lørenskoghallen på søndag. Avkast er kl.13:00. Vi sees i hallen!

Har du ikke kjøpt billett enda?

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=401(Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/401