I morgen er det endelig kamp igjen for damelaget. Turen går til Reistad for å kjempe om 2 nye poeng.

Det er 2 ekstremt viktige poeng det er spill om. En seier her vil sende oss over nedrykksstreken. Det er en utrolig jevn 1.divisjon i år. Det skiller 3 poeng fra nedrykk til den siste kvalikplassen til Rema 1000-ligaen. Her er alt åpent og det er mange kamper som gjenstår.

Vi har tatt en prat med hovedtrener Tom Fokstuen, for å hør om hans tanker om morgendagens kamp.

Vi forventer at det blir en tøff kamp mot et godt og ungt Reistad-lag. Vi forbereder oss på at Reistad kommer til å klinke til, så nøkkelen for oss blir å være på fra start og sette forsvaret. Jeg forventer at det kommer til å bli en jevn kamp der vi må ha is i magen i 60 minutter.

Økt fokus på samspill den siste tiden har ført til at vi har spilt på oss mer trygghet i relasjonene også bakover på banen. Jeg ønsker at vi tar tak i kampen fra start og framstår som det energirike og samspilte laget vi er når vi er på topp. Er dette på plass mot Reistad tror jeg vi har gode muligheter for å få med oss poeng hjem fra Lier

Vi ønsker jentene lykke til!