Forrige serierunde ble det seier borte mot Randesund for damelaget. En sterk seier på bortebane! Så etter 4 kamper står vi med 2 seiere og 2 tap. Det er en start på sesongen vi ser oss fornøyde med.

På onsdag er det altså nye muligheter for 2 nye poeng. Det er Haslum som er motstander i Lørenskoghallen. Haslum har bare spilt 3 kamper så langt i årets sesong. De står med 2 seiere og 1 tap. De slo Randesund med 7 mål i første serierunde, så vi kan regne med at dette vil bli en spennende kamp. I fjor het de Bærum topphåndball, før de byttet navn til Haslum Bærum damer før sommeren.

Jentene ønsker at det kommer mange til Lørenskoghallen på onsdag. Det kommer til å bli en spennende kamp med mye god underholdning på banen. Billettene koster bare 60kr til denne kampen. Her er det bare å komme seg til hallen. Billetter kjøper du i appen, hjemmesiden eller i døra på kampdag. Vi sees i hallen!

Billetter i appen: https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=400 (Må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Billetter på hjemmesiden: https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/400