Etter at vi gikk på et stor tap mot Gjerpen i siste serierunde og ble slått med 16 mål. Har det vært en spenning i hele gruppa sist uke.  Da ble det ikke bedre at vi fikk skader på Marte Syverud og Marie Pettersen (begge med ankelskader). Agusta Kristin Magnusdottir var ute med sykdom. Dette gjorde at vi måtte gjøre en del endringer i hvordan vi skulle forberede oss mot Randesund. Sist gang Fjellhammer møtte Randesund (17.10.20) så ble det tap i en kamp som begynte som en jevnspilt affære før hjemmelaget tok grep og til slutt vant med fem mål (25-20).

Etter en behagelig busstur ned med vår samarbeidspartner Jenssen Turbuss kom vi oss trygt ned til Randesund.

Kampen:

Denne kampen startet som en jevnspilt affære før vi fikk justert oss og koblet grepet etter en time-out (24:56) i første omg. Med en ledelse 9 – 10 til Fjellhammer. Etter denne tok vi kommandoen i kampen og vinner med sifrene 19 – 27. Vi står bra bakover og spiller smart etablert fremover med nye konsultasjoner av spillere og spillplasser. Dette ga en mulighet for Andrea Ljunggren å steppe inn som er målvakt i den siste delen av kampen. Andrea er fra vår rekrutt avd. (Hun fikk sin debut i NM kampen mot Sola). Andrea har trent med oss den siste tiden og har gjort det meget bra. Ellers så leverer Sisse igjen en knallkamp i målet og blir igjen BB. Celine Svendsen blir kampens toppscorer med 7 mål. Det var mange som leverte i denne kampen som var en skikkelig lagseier og igjen viser hva som bor i gruppa.

Dette gjorde bussturen hjem litt enklere.

Gratulerer med 2 poeng!