I morgen er det ny seriekamp for jentene. Vi skal sørover til Kristiansand for å spille mot Randesund.
Jentene kommer fra to tøffe kamper mot Gjerpen og Sola. Allerede i morgen er det altså muligheter for å snu denne trenden. Så langt i årets sesong har det blitt 1 seier og 2 tap for vår del. Det betyr at vi ligger på en 5.plass på tabellen. Håpet er at det skal bli klatring på tabellen etter morgendagens kamp.

Randesund har startet sesongen med 3 tap, og har spilt like mange kamper som oss. De er nok derfor ekstremt motiverte for å ta sa sin første seier for sesongen. Randesund har for øvrig også spilt mot Sola i NM i år. Der tapte de 29-37.

Det er to seiersultne lag som møtes, hvor tidligere kamper ofte har vært jevne og spennende. I morgen gjelder det derfor å være på fra start, og vise muskler i forsvar.

Vi har stor tro på at jentene får med seg 2 poeng hjem fra Kristiansand i morgen kveld. Lykke til!

Kampen kan sees på handballtv.com kl.18.