I dag drar jentene til Stavanger for å spille mot Sola i 4.runde i NM. Jentene kommer fra en meget skuffende hjemmekamp mot Gjerpen på søndag. Den kampen er det bare å riste av seg og lære av de feilene som ble gjort. Sola på sin side har vunnet alle sine 5 kamper så langt i årets Rema 1000-liga.
Sola er store favoritter før denne kampen, men vi går alltid til kamp for å vinne. Sola blir trent av tidligere spiller Steffen Stegavik. De har også en landslagspiller på laget i Camilla Herrem. Det sier seg selv at dette blir en tøff oppgave for damelaget. Men det er ingen grunn til at de ikke skal kunne smelle en stor cupbombe i kveld. Det er ingenting som hadde smakt bedre enn det.

Vi ønsker jentene lykke til og en god tur til Stavanger!

Kampen kan sees på handballtv.com

No description available.