Etter 2 uker uten kamp er det endelig tid for en ny hjemmekamp. Jentene har trent godt de siste 2 ukene og er veldig klare for å spille kamp igjen. Vi har tatt en prat med hovedtrener Tom Fokstuen for å høre om hans tanker om kampen

Vi har hatt et opphold på 14 dager hvor vi har brukt tiden på å terpe på detaljer.

Nå på søndag møter vi Gjerpen som har vunnet alle sine kamper så langt. Vi forventer at dette blir en tøff kamp mot et godt Gjerpen-lag.

Vi forbereder oss på at Gjerpen kommer med fullt trøkk fra start, så nøkkelen for oss blir i første omgang og sette forsvaret. Om vi holder oss til gameplan forventer at jeg det kommer til å bli en jevn kamp der vi må ha tålmodighet i 60 minutter. Med økt fokus den siste tiden fremover/bakover på banen. Jeg ønsker at vi framstår som et godt organisert og samspilt lag. Er dette på plass mot Gjerpen tror jeg vi har gode muligheter for å få med oss poeng i denne kampen.

Vi ønsker jentene lykke til!

PS: Nå er det åpent for alle til å komme i hallen. Kjøp billetter i appen, på hjemmesiden eller møt opp i hallen.