Søndag 26. September kl.16 er det klart til ny hjemmekamp for damelaget.

Billetter:
Billettsalget er allerede i gang. Det lønner seg å kjøpe billetter på forhånd på grunn av begrensede plasser. Billetter kan kjøpes enten i appen vår Fjellhammer Håndball eller på hjemmesiden vår www.fjellhammer.no. På grunn av Covid-19 restriksjoner har vi begrensede sitteplasser på tribunen. Du kan kjøpe flere billetter pr person. 

Dørene åpner kl.15.15 (45 min før kampstart)

Smittevern: 
Når du kommer i hallen ber vi om at alle tilskuere holder minst 1 meter avstand. Husstandsmedlemmer kan fravike fra 1 metersregelen. Husk å bruk håndsprit ved inngangen. Det er oppmerkede sitteplasser på tribunen. 

Kafeteriaen vil være åpen. 

Har du ikke mulighet for å komme på kampen, kan du se kampen på www.direktesport.no