Lørdag morgen setter jentene seg på flyet til Trondheim for å spille mot Charlottenlund. Damelaget kommer fra en veldig sterk hjemmeseier mot Grane Arendal, noe som gir god selvtillit inn til denne kampen. Charlottenlund vant også sin første kamp i årets sesong. De slo Ålgård 29-24 på bortebane forrige helg.

Vi har tatt en prat med hovedtrener for damelaget Tom Fokstuen for å høre om hvordan han tror lørdagens kamp blir.

Vi forventer at det blir en tøff kamp mot et godt og fysisk CSK-lag.

Vi forbereder oss på at CSK kommer til å klinke til, så nøkkelen for oss blir å være på fra start og sette forsvaret. Begge lagene vant sine kamper serieåpningen så jeg forventer at det kommer til å bli en jevn kamp der vi må ha is i magen i 60 minutter. Økt fokus på forsvarsspillet den siste tiden har ført til at vi har spilt på oss mer trygghet i relasjonene også fremover på banen. Jeg ønsker at vi framstår som det energirike og samspilte laget vi er på vei til å bli. Er dette på plass mot CSK tror jeg vi har gode muligheter for å få med oss poeng hjem fra Trondheim.

Vi ønsker jentene en god tur til Trondheim i morgen og satser på at de kommer hjem med 2 poeng i bagasjen!