Bakspiller Julie Nilsen er klar for et år i grønt.

Tom Fokstuen sier følgende om Julie: «Julie er en veldig spennende spiller som har bra fart. Hun er tøff i spillestilen og målfarlig, men har likevel et godt utviklingspotensial. Vi får en målfarlig bakspiller med mye «power» i spillet og som er vanskelig å stoppe for motspillerne, spesielt i ankomstfasen. Trener Tom Fokstuen sier følgende om Julie. Hun er en spiller som virkelig vil noe med håndballen og legger ned mye for å nå sine mål. Med det tempoet hun har i sitt ankomstspill blir hun et viktig tilskudd for oss. Jeg er veldig fornøyd at Julie kommer til oss i Fjellhammer.»

Selv sier Julie om signeringen med Fjellhammer IL:
«Jeg gleder meg veldig til å spille for Fjellhammer, og har fått veldig godt inntrykk av spillergruppen og trenerteamet. Jeg var veldig klar for forandringer og nye utfordringer, og dette tror jeg at jeg kan få her i Fjellhammer. Jeg ser frem til å utvikle meg videre som spiller og håper jeg har mye å bidra med til laget. Dette blir gøy!!»